3 mei 2024

KOMT ER GERECHTIGHEID MET TRIBUNALEN?

Het lijkt er op dat er steeds meer landen met officiële cijfers komen over de nadelige gevolgen van de zgn Covid vaccinaties. In het ergste geval ga je er dus vervroegd aan. Even zo erg zijn de langdurige en slopende ziektes die men als bijwerking op de koop erbij krijgt.

Deze feiten worden door diverse artsen en wetenschappers, ambtenaren, politici en RIVM zoveel mogelijk gebagatelliseerd of in de doofpot gestopt. Wereldwijd klinken er nu vele oproepen en geluiden om de verantwoordelijken voor deze genocide op de mensheid te willen bestraffen. Men eist gerechtigheid en vervolging.

Op dit moment zijn er diverse landen waar juridische wegen worden bewandeld die moeten leiden tot een arrestatie, vervolging en berechting. Wie kunnen mogelijk aansprakelijk gesteld worden: huisartsen, ziekenhuisartsen, GGZ medewerkers, RIVM, OMT, EMA, Raad van toezichten, politici, ambtenaren, ambulancepersoneel, zorgpersoneel; kortom iedereen die willens en wetens de negatieve effecten hadden, kunnen of moeten weten!

AUSTRALIË

Een grote juridische zaak wordt tegen de Australische overheid aangespannen door slachtoffers van vaccinatieschade en door nabestaanden. Zij stellen dat de regering onjuiste en misleidende uitspraken heeft gedaan over het gevaar van Corona om mensen ervan te overtuigen een prik te halen.

Toen de coronavaccins in Australië werden goedgekeurd, was bekend dat 1 op de 1000 oudere patiënten in Noorwegen stierf na de Pfizer-prik. Toch werden de vaccins goedgekeurd, zei de Australische arts Melissa McCann. Ze sprak met vele medewerkers van verzorgingstehuizen, die een dramatisch aantal overlijdens registreerden na vaccinatie. (info Ninefornews-12-12-23)

Australië is een van de meest geprikte landen. De Australische overheid schuwde geen enkel middel om mensen verplicht te vaccineren. Kinderen werden uit huis gehaald en apart gehouden van hun ouders. Hun ouders moesten eerst gedwongen gevaccineerd worden voor de kinderen terug mochten naar huis. Dorpen met Aboriginals werden door het leger hermetisch afgesloten en de mensen werden gedwongen gevaccineerd.

McCann onthulde tijdens een aantal conferenties hoe de Australische toezichthouders sterfgevallen door vaccinatie hebben verdoezeld. De onthullingen brachten een schok teweeg.

De arts schoof enkele dagen geleden aan bij Refuge Of Sinners om een update te geven over de massazaak. De zaak heeft volgens haar een leger op de been gebracht: inmiddels hebben zich meer dan 1000 mensen aangesloten.

De rechtszaak richt zich tegen onder anderen John Skerritt, de baas van de Australische medicijnwaakhond TGA; Brendan Murphy, de hoogste ambtenaar van het Australische ministerie van Gezondheid; Paul Kelly, de Australische gezondheidschef; en Greg Hunt, de Australische minister van Volksgezondheid.

Saillant detail: alle beklaagden hebben inmiddels hun functie neergelegd, op één na. Voelen ze nattigheid? (info Ninefornews-12-12-23)

NIEUW-ZEELAND

Databeheerder Barry Young van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid trad naar buiten (klokkenluider) met unieke gegevens rond de oversterfte in het land. Hij werd gearresteerd, voorgeleid en vorige week op borgtocht vrijgelaten.

Hij werkte lange tijd samen met journalist en politica Liz Gunn in stilte aan Operation M.O.A.R. (Mother of all revelations). Oftewel: de moeder aller onthullingen.

In een interview met Maria Zeee van VNN zei Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, dat de cijfers uit Nieuw-Zeeland ‘huiveringwekkend’ zijn.

Ze kwam in de database een prikzetter tegen die een groot aantal mensen had gevaccineerd, waarvan er 400 vlak na de prik zijn overleden. Zij heeft dus 400 doden op haar geweten, zei Gunn. “Er zullen mensen zijn die prikken hebben gezet en zich ’s avonds in bed afvragen: hoeveel mensen heb ik gedood?” voegde ze toe.

Niet alleen ouderen stierven kort na de prik, maar ook jonge mensen en zelfs kinderen. Ze stuitte op een kind van amper zes jaar oud dat drie vaccins had gekregen ‘in haar kleine lichaam’ en vervolgens was overleden. Gunn zei dat er ook ‘vele, vele’ 40-minners zijn gestorven.

Ze vindt de reactie van de Nieuw-Zeelandse overheid ‘hartverscheurend’. In plaats van toegeven dat Jacinda Ardern, de vorige premier, fouten heeft gemaakt, zeggen ze dat er niets te zien valt, stellen ze geen onderzoek in en gaan ze achter de klokkenluider aan. “Dat is extreem zorgwekkend,” benadrukte Gunn. (Ninefornews 12-12-23)

NEDERLAND

Ook in Nederland is men begonnen actie te ondernemen. Zie onderstaand artikel op Ninefornews dd 20-11-23:

Stichting RechtOprecht faciliteert een gerechtelijke procedure voor de rechtbank in Leeuwarden, waarbij zeven eisers met COVID-19-vaccinatieschade 17 gedaagden – waaronder de Nederlandse staat, premier Rutte, Bill Gates en Pfizer-baas Albert Bourla – civielrechtelijk aanspreken voor hun schade.

Deze procedure is de eerste ter wereld waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten dat COVID-19 geen ziekte is, maar onderdeel van The Great Reset.

Advocaat Arno van Kessel laat weten dat zich inmiddels drie advocaten hebben gemeld bij de rechtbank die optreden voor de gedaagde partijen. Advocaat van de staat Pels Rijcken heeft aan de rechtbank gemeld dat zij voor 12 van de 17 gedaagden optreedt, waaronder Jaap van Dissel, Marion Koopmans, Rutte, ministers Kaag, De Jonge en Kuipers, Diederik Gommers en oud-minister Hoekstra.

Bourla verzet zich

Ook voor Paul Jansen, die per 1 juni is teruggetreden als hoofdredacteur van De Telegraaf, en hoofdredacteur van NOS Nieuws Giselle van Cann heeft zich een advocaat gemeld, weet Van Kessel. Er heeft zich daarnaast een advocaat gemeld voor Lareb-directeur Agnes Kant.

Bill Gates schakelde in Amerika zijn eigen advocaat in om medewerking te verlenen aan het in ontvangst nemen van de dagvaarding. Bourla heeft ervoor gekozen om geen enkele medewerking te verlenen, laat advocaat Peter Stassen weten.

Pogingen om de dagvaarding via de deurwaarder te overhandigen aan Bourla stuitten op verzet. De deurwaarder kwam niet langs de beveiliging van de Pfizer-directeur. Toch kon ervoor worden gezorgd dat Bourla van de procedure weet.

Eén van de cliënten is inmiddels overleden

“Daar zijn we heel ver in gegaan,” aldus Stassen. “We hebben naar onze overtuiging voldoende bewijs dat Bourla kennis heeft van de zaak.” De procedure tegen het tweetal loopt gewoon door, ook al heeft zich voor zowel Gates als Bourla nog geen advocaat bij de rechtbank in Leeuwarden gemeld. Ze zijn nu formeel onderdeel van de procedure.

Wat staat er aanstaande woensdag voor de rechtbank te gebeuren? Dan is er een zogeheten rolzitting, waar geen publiek bij aanwezig is. De rechtbank gaat de procedure dan voor het eerst behandelen. Er wordt vervolgens een datum geprikt met daarbij een instructie aan de advocaten die zich bij de rechtbank hebben gemeld.

Van Kessel benadrukt dat dit een zaak van groot maatschappelijk belang is.

Inmiddels is één van de cliënten met vaccinatieschade overleden. Het gaat om een zorgmedewerker die de COVID-19-injecties voor een ander heeft laten zetten. Zij is 51 jaar geworden.