3 mei 2024

H.A.A.R.P.

(High Frequency Active Auroral Research Program)

U herkent misschien wel dat als we een praatje maken met mensen die we tegenkomen – of we ze nu kennen of niet – dat het weer ook even ter sprake komt. We eindigen dan vaak: “Ach, we moeten het er maar mee doen, we kunnen het toch niet veranderen”.

En daar zeg je me wat, want wat als het weer wellicht tóch wel gemanipuleerd kan worden………………….? Ik houd me hierover liever op de vlakte, maar wil toch graag het één en ander hieronder meegeven ter overdenking wat hopelijk een reden geeft om zelf eens zaken verder te onderzoeken.

HAARP is opgezet om onderzoek te doen naar de ionosfeer. Dat is de laag in onze atmosfeer die zich uitstrekt van 50 tot 1000 kilometer boven het aardoppervlak. Het is een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska. De hoogfrequente elektromagnetische straling wordt onderzocht. Die wordt daardoor lokaal tijdelijk verstoord.

Het HAARP-systeem is sinds 1993 in bedrijf. Het aantal antennes en zenders is elk jaar toegenomen, met meer dan 180 antennes en hoofdgeneratoren in gebruik. Er is reden om aan te nemen dat HAARP verder kan worden uitgebreid tot 384 of 720 celtorens. Vandaag heeft HAARP het hoogste vermogen in zijn geschiedenis en kan het overal ter wereld missies op afstand uitvoeren.”

Frontnieuws 7-3-2023 (artikel: werd de aardbeving in Turkije en Syrië door de mens veroorzaakt?):

“U kent het fenomeen van een brug waarover een militaire ploeg in de pas marcheert. U kunt de brug laten instorten – en dat is het principe van gepulseerde energieën. Als wetenschapper zette Nicola Tesla, die leefde tussen 1856 en 1943, een nieuw wetenschappelijk wereldbeeld in gang. Hij definieerde materie aan de hand van haar elektromagnetische eigenschappen. Hij heeft zelf aardbevingen rond zijn huis veroorzaakt door het gebruik van elektromagnetische trillingen. Deze trillingen zijn overal. Hij versterkte ze totdat de vrijgekomen energie een aardbeving veroorzaakte die bijna zijn eigen huis verwoestte. Tesla heeft onze moderne wereld in de eerste plaats mogelijk gemaakt. Zonder zijn natuurwetenschap had alle elektronica er niet kunnen komen. Onze hele wereld is een Tesla-wereld. Maar zijn belang voor militaire technologieën wordt nog steeds onwaar verklaard omdat Tesla niet officieel wordt onderwezen. Ook het HAARP-systeem is gebaseerd op zijn werk”.

———————————————————-

Democraat-president Joe Biden is beschuldigd van een “Freudiaanse vergissing” nadat hij tijdens een toespraak had verklaard dat zijn regering het weer manipuleert. Biden trok de aandacht met een bizarre opmerking waarin hij beloofde dat zijn regering werkt aan plannen om de ernst en het aantal extreme weersomstandigheden te vergroten. De president maakte vorige week de wenkbrauwverhogende blunder in Live Oak, Florida, Biden gaf commentaar tijdens een toespraak na de orkaan Idalia. Sindsdien is er een video op sociale media verschenen waarin Biden de schijnbare fout maakt. Biden zei tegen de pers: ‘Ik heb ook mijn hele kabinet bijeengeroepen als onderdeel van een reactie van de hele regering. “En die reactie is om het aantal en de intensiteit van de extreme weersomstandigheden te verhogen en op onze hoede te zijn – dat zullen we zijn – en alle middelen te gebruiken die de overheid ter beschikking staan ​​om dit te doen.” (Bron: 12-9-2023) slaynews.com: https://slaynews.com/news/biden-vows-increase-number-intensity-extreme-weather-events/

Deze bekentenis van Biden geeft aan dat de Amerikanen bezig zijn met het manipuleren van het weer, het klimaat via H.A.A.R.P. maar ook met enorme hoeveelheden chemicaliën in de lucht (zgn chemtrails).

———————————————————–

Laten we eens kijken wat er te vinden is over de onverwachte aardbeving in Turkije en Syrië op maandag, 6 februari 2023.

Vooraf zagen burgers en ambtenaren vreemde lichtverschijnselen in de lucht. Verder bleken uren voor de aardbeving opeens ambassades en consulaten van bepaalde landen te zijn ontruimd (kennis vooraf?). Er waren helemaal geen waarschuwingen vooraf gemeld door wetenschappers die werken in aardbevingsgebieden.

Mogelijke (afstraffings) reden: Er is sprake van nauwere banden met strategisch partnerschap tussen Turkije, Iran, Pakistan en de BRICS landen (Brazilië, Rusland, India, China, South Africa). Dit is tegen het zere been van de Amerikanen en de Europese Unie. Erdogan haalt de banden met West-Azië aan en hij versnelt de integratie van Eurazië. Het wegwerken van de door de Amerikanen gesteunde Koerdische YBG/PYD (dit zijn Syrische splitsingen van de Koerdische Arbeiderspartij, de PKK). Hij weet te profiteren van de status van Turkije bij de NAVO met één van de grootste legers met controle over de toegang tot de uiterst strategische Zwarte Zee.

En nu over de onverwachte aardbeving in Marokko op donderdag, 14 september 2023.

Ook hier werden onnatuurlijke (blauwe) lichten gezien (filmpje o.a. op Frontnieuws, 14-9-2023) voorafgaand aan de plotselinge beving. Ook hebben wetenschappers hier vooraf geen reden gevonden om vooraf te moeten waarschuwen.

Mogelijke (afstraffings) reden: Marokko wil graag BRICS-lid worden maar dat is wederom tegen het zere been van de Amerikanen en Europese Unie.

Zou het kunnen zijn dat Amerika achter de aardbevingen zit? (En de verwoesting op Maui? Zouden zij dit op hun geweten kunnen hebben? Zoek zelf op o.a. Frontnieuws/Ninefornews/e.j.Bron etc. voor meer informatie hierover; er is meer dan genoeg te vinden. Tip: kijk niet op de mainstream media, want zij zwijgen hierover)

“Het is veel gemakkelijker om mensen te misleiden, dan hen te overtuigen dat ze misleid zijn”

Mark Twain