3 mei 2024

STOP AGENDA 2030 VAN DE GLOBALISTEN!!!

Onderstaande informatie van Stop World Control.com hebben wij op onze website gezet:

Zij willen de wereld regeren.

Vind je dat OK?

De Wereldgezondheidsorganisatie wordt momenteel geherstructureerd om een werelddictatuur te zijn telkens ze een pandemie uitroept. Ze zullen alle landen ter wereld verplichten om wetgeving aan te nemen die de implementatie van de dictaten van de WHO garandeert. Dat verandert de WHO van een adviserende organisatie in een instantie waarvan de aanbevelingen juridisch bindende verplichtingen zijn voor de hele wereld. De Wereldgezondheidsorganisatie is echter een private organisatie, die opereert buiten elk democratisch proces.

Artikel 18 van het voorgestelde “Pandemie Verdrag” stelt de WHO in staat om elke informatiebron te sluiten die niet in lijn is met wat zij willen dat de hele mensheid gelooft. Dit betekent het censureren van miljoenen experts op elk gebied. Alleen het verhaal dat verspreid wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie zal worden toegestaan. Al het andere zal als “desinformatie” worden bestempeld.

Mensen die zich bewust zijn van de ernstige bijwerkingen van vaccins (dood, verlamming, beroerte, hersenletsel, etc.) en kiezen om zich niet te laten injecteren, zullen worden uitgesloten van de samenleving. Wetten kunnen worden uitgevaardigd die het leger en de politie de bevoegdheid geven om quarantaines op te leggen, en medische tests en behandelingen te eisen, waaronder regelmatige injecties.

Een van de belangrijkste financierders van de WHO is Bill Gates, die geen enkele medische opleiding heeft genoten, maar toch wordt hij gepromoot als de medische autoriteit over de hele wereld. Als ‘s werelds grootste handelaar in vaccins is zijn “gezondheidsadvies” om iedereen voortdurend te injecteren, wat hem miljarden dollars oplevert.De directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, heeft evenmin een medische opleiding. Toch dicteren Gates en Tedros alle miljoenen medische deskundigen wereldwijd wat ze wel en niet mogen doen.

Wil jij dat een ondemocratische organisatie, gefinancierd door een vaccindealer, de dictator wordt over jouw leven en dat van de hele mensheid? Wil je dat je alle politici marionetten zijn van deze ondemocratische organisatie? Wil je meerdere keren per jaar geïnjecteerd worden voor de rest van je leven, omdat Bill Gates dat zegt? Wil je een wereld waarin wetenschappers gecensureerd worden omdat ze bijwerkingen van deze injecties bespreken?


Zij bepalen jouw leven.
Wil je dat wel?

De rijkste mensen ter wereld komen elk jaar samen op het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. De oprichter van het WEF, Klaus Schwab, zegt trots: “Wij bepalen de toekomst van de wereld”. Hun plannen omvatten het bijhouden van elk detail van je leven: wat je doet, koopt, draagt, eet, wie je ontmoet, waar je naartoe gaat, met wie je uitgaat, enz. Ze verklaren dat ieders gedachten, emoties en dromen zullen worden vastgelegd en dat privacy zal worden uitgebannen omwille van “transparantie”.

Het WEF promoot de Vierde Industriële Revolutie, wat betekent dat ieder mens een cyborg moet worden, met meerdere technologische implantaten, verbonden met de cloud, van waaruit kunstmatige intelligentie (A.I.) iedereen constant zal monitoren. Managers zullen ook kunnen zien wat er in de hersenen van hun werknemers omgaat. Het WEF stelt dat de meeste banen zullen worden ingevuld door A.I.: dokters, advocaten, rechters, leraren, chauffeurs, pastors, schrijvers, ontwerpers, enz.

Ze willen de afstand die je vanaf je huis mag afleggen beperken tot 10-20 minuten en het privébezit van auto’s en huizen afschaffen. Contant geld moet worden vervangen door digitale munteenheden, die hen volledige controle geven over hoeveel geld je mag bezitten en uitgeven. Je mag bijvoorbeeld maar drie sets kleren per jaar kopen. Het WEF bereidt ook digitale ID’s en vaccinpaspoorten voor om de hele mensheid te dwingen voortdurend mRNA-injecties te nemen. Iedereen die zich zorgen maakt over bijwerkingen en daarom deze injecties weigert, zal worden uitgesloten van de samenleving.

Leden van het WEF bevorderen de acceptatie van pedofilie als een natuurlijke seksuele voorkeur. Ze promoten tevens de indoctrinatie van kleine kinderen om hun seksuele identiteit chirurgisch te veranderen.

Het WEF doet er bovendien alles aan om natuurlijk rundvlees te vervangen door genetisch gemanipuleerde insecten die in fabrieken worden gekweekt en synthetisch “vlees” dat in laboratoria wordt gekweekt.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hun waanzinnige plannen voor jouw leven.


Vind jij het goed dat je
belogen en bedrogen wordt?


De redacteur van één van de grootste kranten ter wereld, de Frankfurter Allgemeine Zeitung die in 148 landen wordt uitgegeven, deed een schokkende bekentenis. Zijn naam is Udo Ulfkotte, en hij verklaarde:“Ik ben al 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen, te verraden en het publiek nooit de waarhe¬id te vertellen. Journalisten wereldwijd worden omgekocht door de CIA, miljardairs en regeringen om het publiek te manipuleren.” CNN technisch directeur Charlie Chester bekende dat ze kijkers manipuleren om te stemmen op de presidentskandidaat die zij willen. Hij zei ook dat ze angst creëeren onder hun kijkers, of het nu voor een pandemie is of voor klimaatverandering. In SMS’jes van Matt Hancock, Brits minister voor volksgezondheid, stond te lezen: “We maken iedereen schijtbenauwd!” De Belgische viroloog Mark van Ranst geeft trainingen aan politici hoe ze angst kunnen creëren, opdat het volk een vaccin zou aanvaarden. De populairste televisiepersoonlijkheid ter wereld, Tucker Carlson, verklaarde: “Het nieuws dat je consumeert is een leugen van de sluipendste en meest verraderlijke soort. Je wordt gemanipuleerd.”

Velen weten niet dat alle grote nieuwsagentschappen in handen zijn van een kleine groep investeerders, die het nieuws gebruiken om te bepalen wat de wereldbevolking gelooft. Miljardairs zoals Bill Gates en George Soros “doneren” honderden miljoenen dollars aan nieuwsorganisaties over de hele wereld, om te bepalen wat ze uitzenden.

Een senior softwareontwikkelaar bij Google, Zach Vorhies, onthulde dat Google een strategie heeft om “de mensheid te programmeren” door “het informatielandschap vorm te geven”. Ze verbergen tienduizenden websites en tonen alleen zoekresultaten die in lijn zijn met een bepaalde agenda. Elon Musk, de nieuwe CEO van Twitter, onthulde hoe de CIA en FBI alle sociale mediaplatforms hebben geïnstrueerd om de stemmen van duizenden wetenschappers, artsen en deskundigen het zwijgen op te leggen.

Het World Economic Forum, de World Health Organization, de Verenigde Naties en de Europese Unie, die nauw samenwerken met bovengenoemde financiële entiteiten, roepen regeringen wereldwijd op om alle informatie te censureren die hun verhaal niet volgt. Elk onderzoek dat hun criminele operaties blootlegt moet worden bestempeld als “complottheorie” of “desinformatie”.
Het is van levensbelang dat je jezelf informeert over wat er werkelijk gaande is in onze wereld.


Wist je dit over de coronavaccins?

Duizenden wetenschappers, artsen en medische organisaties luiden de noodklok omdat miljoenenmensen zijn overleden en honderden miljoenen mensen gehandicapt werden na geïnjecteerd te zijn met de vaccins voor COVID-19. Gegevens van het Amerikaanse CDC laten zien dat alleen al in de VS anderhalf miljoen mensen last hadden van bijwerkingen, waaronder overlijden, beroerte, hartfalen, bloedstolsels, hersenaandoeningen, stuiptrekkingen, toevallen, ontstekingen van hersenen en ruggenmerg, levensbedreigende allergische reacties, auto-immuunziekten, artritis, miskraam, onvruchtbaarheid, snel optredende spierzwakte, doofheid, blindheid, narcolepsie en kataplexie.

Een expert in het opsporen van fraude in de gezondheidszorg van het CDC heeft dit echter onderzocht en ontdekte dat het aantal bijwerkingen vijf tot tien keer hoger ligt dan wat het CDC toegeeft. Het beroemde Lazarus rapport van Harvard Pilgrim Health Care uit 2009 onthulde dat over het algemeen slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gerapporteerd. Volgens dit onderzoek moet het aantal bijwerkingen en sterfgevallen met een factor 100 worden vermenigvuldigd om de werkelijke prevalentie van ernstige vaccinatieletsels te begrijpen.

Als we dit toepassen op de wereldwijde situatie, dan blijkt dat honderden miljoenen mensen permanent zwaar beschadigd zijn en vele miljoenen zijn gestorven als gevolg van deze injecties. De wereldberoemde film “Died Suddenly” documenteert hoe miljoenen mensen wereldwijd dood neervielen, zonder enige waarschuwing.

COVID-19 heeft een overlevingskans van 99,7%, vergelijkbaar met de seizoensgriep, en er zijn veel effectieve medicijnen, zoals hydroxychloroquine, ivermectine, budesonide, chloordioxide en nog veel meer. Deze hebben nauwelijks bijwerkingen, zijn volkomen veilig en overal ter wereld verkrijgbaar. Dat betekent dat er geen vaccin nodig is. Dus wat is hier echt aan de hand?


VACCIN INFO

LEVENSBELANGRIJKE FEITEN DIE IEDEREEN MOET WETEN

 MILJARDEN: Bill Gates is ‘s werelds vaccin dealer die 50 miljard dollar verdiende aan vaccins. Gates betaalt regeringen grote geldbedragen om mee te werken met zijn vaccin strategie. Het RIVM (NL) en de UA (BE) kregen miljoenen euro’s van Gates. Hij betaalt de media om vaccin propaganda te verspreiden. Gates werkt met Fauci, die reeds maanden voor de pandemie een COVID-19 vaccin aan het ontwikkelen was met Moderna.

EXPERIMENT: Een vaccin heeft een testperiode tot tien jaar nodig, om te weten of het veilig is. Gates zei dat de testperiode ditmaal werd overgeslagen wegens ‘tijdsgebrek’. Op de verpakking van de vaccins staat dan ook dat het een experimenteel product is met een testperiode tot 2023.

SCHADE: Vaccin producenten zijn niet aansprakelijk voor vaccin schade. Volgens Gates zullen 700.000 mensen blijvende schade hebben door covid vaccins. Er zijn al duizenden doden gemeld. De Britse regering schakelt een bedrijf in voor het verwerken van de grote aantallen meldingen van vaccin-schade. Gates zei dat bijwerkingen pas na twee jaar optreden, dus de echte ravage moet nog komen. In Amerika worden regelmatig miljarden dollars schadevergoeding betaald aan duizenden mensen die beschadigd zijn door vaccins. In India veroorzaakte Gates ernstige polio (lichamelijke misvorming) bij een half miljoen kinderen, en miljoenen vrouwen in Afrika werden onvruchtbaar. In Amerika loopt er een petitie met 650.000 handtekeningen tegen Gates, wegens ‘misdaden tegen de mensheid’. Tijdens een TED toespraak zei Gates dat vaccins kunnen helpen om de wereldbevolking met 15% te verminderen. Zijn vader is een grondlegger van de eugenetica, ofwel het terugdringen van de wereldbevolking.

RICHTING: Gates heeft geen medische opleiding, maar toch bepaalt hij de medische koers van de wereld. Hij is de voornaamste financierder van de Wereldgezondheidsorganisatie en bepaalt mede de richtlijnen die worden uitgevaardigd voor de hele mensheid. Artsen en wetenschappers met een andere mening worden gecensureerd.


KINDERMOORD

HET ERGSTE KWAAD DAT ER BESTAAT

DOCUMENTAIRES: De VARA, VPRO en EO zonden in het verleden documentaires uit over het ergste kwaad op aarde: kinderen worden verkracht en vermoord door hooggeplaatsten in onze samenleving. Top politici worden genoemd, evenals het Koningshuis, de top van politie, justitie, het leger, en de rijksten in onze wereld.

GETUIGEN: Steeds meer getuigen komen naar buiten met identieke verklaringen. Deze getuigen kennen elkaar niet, maar vertellen hetzelfde: leden van koningshuizen en top politici verkrachten en vermoorden kinderen.

MASSAGRAVEN: Naar aanleiding van getuigenverklaringen werden er massagraven gevonden in Nederland, van kinderen die ritueel vermoord werden door leden van het Nederlandse koningshuis en top politici. Getuigen moeten echter steevast onderduiken, omdat de overheid achter hen aan komt.

SABOTAGE: Belgische rijkswacht en Nederlandse politie bevestigen de juistheid van verklaringen van oog­getuigen en slachtoffers. Telkens een onderzoek sporen blootlegt naar daders, grijpt de overheid in en wordt het onderzoek stilgelegd. Nooit wordt onderzoek naar dit kwaad voortgezet. Er is zelfs een overheidsorgaan dat getuigenissen van ritueel misbruik opvangt en ze in de doofpot stopt. Minister van justitie Grapperhaus zei geen onderzoek te willen doen naar deze misdaden. Een politieke partij die kinderverkrachting in Nederland promoot, wordt wel goedgekeurd, evenals hun ‘Handboek voor pedofilie’ dat uitlegt hoe kinderen te verleiden.

CIA, FBI & NSA: Medewerkers van de Amerikaanse geheime diensten CIA, FBI en NSA bevestigen dat misbruik en moord door hooggeplaatsten in de samenleving inderdaad op grote schaal gebeurt, wereldwijd. Zij verklaren eveneens dat de top van hun eigen organisaties hieraan meewerken, waardoor zij machteloos staan.

ORGANISATIES: In bijna elk land bestaan diverse organisaties die zich inzetten om deze misdaden aan te kaarten. Zij worden systematisch genegeerd en tegengewerkt door de overheid van hun land.

Zie bewijzen, ooggetuigen en documentaires van VPRO, VARA en EO op deze website:

Stop World Control.com


WAT ZIJN WAPPIES?

MENSEN DIE INTELLIGENT NADENKEN

 NADENKEN: Een ‘wappie’ is de bijnaam die door de mainstream media en overheid gegeven wordt aan alle mensen – waaronder hoogopgeleiden zoals artsen, wetenschappers, advocaten, journalisten, politici, enz. – die hun gezond verstand gebruiken en nuchtere, intelligente vragen stellen bij het corona beleid.

CENSUUR: Vooraanstaande artsen en internationaal erkende wetenschappers worden gecensureerd, omdat ze informatie onthullen, waarvan de overheid niet wil dat de bevolking er kennis van neemt. Zo verklaren de Nederlandse ‘Artsen voor Waarheid’, de Belgische ‘Artsen voor Vrijheid’, de Duitse ‘Artsen voor Ophelder­ing’ de Amerikaanse ‘Frontlinie Artsen’ en vele andere medische verenigingen, dat er werkende medicijnen zijn voor corona. Omdat de overheid iedereen wil vaccineren, worden deze veilige medicijnen verborgen. Artsen en wetenschappers die erover spreken worden gecensureerd, hun videos worden van internet gehaald en ze worden geframed met het label ‘wappie’. De term wappie is een wapen om waarheid te onderdrukken.

GOOGLE: In 2019 kwam een leidinggevende medewerker van Google, Zach Vorhies, naar buiten met 900 pagina’s interne documenten van Google. Hij onthulde de strategie van Google: “het denken van de mensheid programmeren”. Ze verbergen tienduizenden websites en laten enkel informatie zien die past bij hun doelen.

REDACTEUR: In 2017 deed een redacteur van een van Europa’s grootste kranten een bekentenis: “Reeds 25 jaar ben ik journalist en gedurende al die tijd werd mij geleerd om alleen maar te liegen tegen het volk en nooit de waarheid te vertellen. Ik werd betaald door de overheid, geheime diensten en miljardairs om propaganda te verkondigen.” (Udo Ulfkotte – Frankfurter Algemeine) Kort na zijn bekentenis werd hij dood aangetroffen.

CONTROLE: Alle mainstream media (kranten, TV stations, enz.) is eigendom van enkele miljardairs, die met de overheid samenwerken om te bepalen wat de bevolking wel en niet mag weten.

Leer zelf nadenken, durf onderzoek doen en zie wat door deskundigen onthuld wordt!!!

Bezoek deze website om bewijs te zien voor het bovenstaande en om te begrijpen wat er werkelijk gaande is in onze wereld:

STOP WORLD CONTROL WERKT OP INTERNATIONAAL NIVEAU SAMEN MET LEIDINGGEVENDE ARTSEN, WETENSCHAPPERS EN JURISTEN