3 mei 2024

Invoering CBDC (Central Bank Digital Currency) !!!!!!!een complete ramp voor onze vrijheid!!!!!!!

Bij velen is het wellicht nog een onbekend begrip: CBDC, digitaal centrale bank geld. “Een digitale euro zal een elektronisch betaalmiddel zijn voor iedereen in het eurogebied. Veilig en gebruiksvriendelijk, net als contant geld nu.” Althans zo wordt het omschreven op Google.

Er zit een hele grote adder onder het gras en die zullen we uitleggen aan u:

Als u enigszins wakker bent, dan heeft u door dat de agenda 2030 van het WEF (hierover wordt al veel geschreven op deze site) afgerold is en steeds verder gaat. Ook ons cashgeld moet eraan gaan geloven! Inmiddels ligt er bij de Europese Commissie een complete – door hen zelf goedgekeurde – uitdraai klaar om het geld in de nabije toekomst te gaan digitaliseren. De aanloop hiernaartoe is al in volle gang d.w.z. banken moeten in problemen komen en uiteindelijk failliet gaan om uiteindelijk een paar staatsbanken te laten “overleven” en dan overgaan op digitaal geld.

Het grote voordeel voor hen is dat er dan totale controle mogelijk zal zijn over de in- en uitgaven van alle burgers.

U en ik hebben dan niets meer te zeggen over ons geld. De staat (= de Cabal; ook op deze site diverse keren beschreven) bepaalt hoe wij ons digitaal krediet mogen uitgeven (totale controle dus!!!!)

Wat kunnen zij dan doen?

In feite hebben zij dan de macht – om via voorwaarden – ons te dwingen volgens hun maatstaven te “over”leven.

Denk eens aan mogelijke voorwaarden:

  • Je mag alleen maar inkopen doen in de (dan overgebleven) “staatswinkels”. Immers de kleine bedrijven worden nu al kapotgemaakt. De één na de ander houdt ermee op!
  • Je mag per week maar een bepaald aantal producten kopen; ga je meer aankopen, dan wordt dit geweigerd bij het afrekenen; je zit immers aan het door hen vastgestelde maximum!!
  • Zodra de e-ID (Europese digitale identiteit (het nieuwe Europese digitale paspoort en rijbewijs) wordt ingevoerd zal het gekoppeld worden aan de digitale munt. Dit houdt in dat indien je niet in de pas loopt met hun systeem, je afgesloten kunt worden van gebruikmaking van je digitale krediet.
  • Ook je registratie van het RIVM (vaccinaties en elektronisch patiënten dossier) wordt gekoppeld aan het e-ID en dus ook aan je digitale krediet.
  • Met het e-ID zou je straks zomaar gebruik kunnen maken van het internet. Zonder e-ID is dit waarschijnlijk niet meer mogelijk!!
  • Helemaal niet ondenkbaar is dat je je energierekening, je vaste lasten zoals huur, hypotheek, belasting niet zelf meer kunt regelen. Het zou zomaar kunnen zijn dat je een week lang afgesloten kan worden van verwarming, inkopen doen etc. omdat je ongehoorzaam bent geweest in hun ogen.
  • Op vakantie gaan zal niet meer vanzelfsprekend zijn; er gaat immers bepaald worden voor u waaraan u uw krediet uitgeeft……….. (volgens agenda 2030 van het WEF gaan vliegvelden verdwijnen!! Slechts een handjevol mensen mogen dan nog gebruik maken van vliegreizen).
  • Autorijden zal niet meer vanzelfsprekend zijn; immers er worden nu al woonwijken gebouwd zonder mogelijkheid om te parkeren; iedereen moet gebruik maken van ov of fiets; heb je nog wel een auto dan zal o.a. een maximum opgelegd gaan worden aan het aantal liters tanken.
  • De CBDC is dus programmeerbaar. Je zou via de CBDC mensen dus kunnen gaan belonen voor goed gedrag of slecht gedrag. Met de CBDC heb je ook geen ontwijkmogelijkheid meer. Dan ben je volledig afhankelijk van de overheid. Minister Sigrid Kaag en de Europese Centrale Bank zeggen nu nog dat ze de CBDC niet programmeerbaar zullen maken. Maar wat als zich weer een crisis voordoet? Dan kun je hetzelfde krijgen als met de coronapas. Dan zeggen ze: “Nu moeten we toch tijdelijk even aan knoppen gaan draaien”.

Bedenk zelf maar eens hoe u verder van uw vrijheid beroofd kunt worden!!!!

LEES U IN: AGENDA 2030 VAN HET WEF EN BLIJF ZOVEEL ALS MOGELIJK MET CONTANT GELD BETALEN EN KOOP NIET BIJ WINKELS WAAR JE ALLEEN NOG MAAR KUNT PINNEN!!!!!

YOU WILL OWN NOTHING, BUT YOU WILL BE HAPPY, de slogan van het WEF