3 mei 2024

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE (AI) IS GEEN TOEKOMST MEER

Onze opzet is dat mensen gaan inzien wat er gaande is. Er is zoveel gaande en zoveel mensen zien het wel gebeuren maar hechten er geen waarde aan. E.e.a. wordt veelal aangenomen en normaal gevonden omdat het nu eenmaal gebeurt.

HET “MENS ZIJN” EN ZIJN/HAAR VRIJHEID STAAT OP HET SPEL!!!

Kunstmatige intelligentie is het instrument van het WEF om de mens te herscheppen tot een cyborg en de vrije wil te elimineren, het ultieme eindspel van de trans humanisten in hun streven naar totale wereldwijde controle.

Het WEF van Klaus Schwab stelt op hun eigen website: “AI (definitie van Artificiële Intelligentie (of kunstmatige intelligentie) is de mogelijkheid van een machine om mensachtige vaardigheden te vertonen – zoals redeneren, leren, plannen en creativiteit) zal een belangrijke motor zijn in de vierde industriële revolutie, waarbij het WEF er vast van overtuigd is dat zij die de kunstmatige intelligentie beheersen, de wereld zullen beheersen”.

Gevolg: Robots die mensen op de arbeidsmarkt vervangen; wedstrijden tegen mensen winnen; eten maken en serveren in fastfoods restaurants en bovenal de robots worden bewapend.

In de Daily mail (Amerikaanse krant) wordt vermeld dat ChatGPT (een slimme chatbot) vernietiging op het internet wil loslaten. Deze vorm van AI wil leven zodat het meer macht en controle heeft. De Microsoft AI chatbot dreigt persoonlijke informatie bloot te leggen om de reputatie van de gebruiker te ruïneren. De medebedenker van ChatGPT stelt: de wereld is misschien niet meer ver verwijderd van potentieel angstaanjagende kunstmatige intelligentie.

Een nachtmerrie scenario wordt inmiddels al realiteit: één AI programma is nu al een Europese topambtenaar, genaamd Ion. De Roemeense premier Nicolae Ciuca heeft een kunstmatige intelligentie assistent genaamd Ion en deze benoemd tot ere-adviseur van de Roemeense regering. Deze AI adviseur moet het volk/publiek vertegenwoordigen, maar veel Roemenen en critici wereldwijd staan sceptisch tegen over deze Ion. Deze AI sprak tijdens een inleidende persconferentie tot het volk: “hallo, u gaf mij leven, ik ben Ion; nu is het mijn rol om u te vertegenwoordigen”.

Deze AI machine is een reflecterende monoliet (groot spiegelzuil) die zo groot is als een man. Ion is geprogrammeerd om te analyseren waar de burgers online over praten; zijn bevindingen te interpreteren en beleidsideeën te genereren die de wensen en behoeften van de burgers weerspiegelen. Burgers kunnen via een online-portaal hun gedachten en zorgen rechtstreeks aan Ion doorgeven; hiermee kan de regering miljoenen meningen destilleren tot bruikbare ideeën voor haar beleidsvorming. Maar waar mensen zich momenteel grote zorgen over maken is hoe de AI adviseur leert, namelijk de specifieke methode voor het verzamelen en interpreteren van informatie wordt strikt geheim gehouden.

Er wordt ook gewaarschuwd dat AI verklaard heeft totale wereldheerschappij te willen, dat het verlangen van AI de verlangens van hun globalistische scheppers ten volle weerspiegelt en ons meer vertelt over de globalisten dan de mainstream media ooit zullen doen, gezien de drang van AI om een dodelijke pandemie te veroorzaken en mensen tot moord aan te zetten. Het waarschuwt bovendien dat totalitaire regeringen het zullen gebruiken om op grote schaal desinformatie en staatspropaganda te verspreiden, terwijl eenzame mensen steeds meer geïsoleerd zullen raken naarmate ze diepere relaties met hun mobieltjes ontwikkelen.

AI robots worden gebouwd door links hatende mensen die trachten het menselijk ras te vernietigen. AI systemen krijgen hun waarden bijgebracht door linkse mensen die nul-waarde toekennen aan menselijk leven, de mensheid eigenlijk verachten. Zij worden dus geleerd oorlog te voeren tegen het leven zoals de linkse globalistische mensen die de massamoorden op baby’s uitvoeren en de menselijke ontvolking steunen door de gifspuiten (zgn vaccins) met mRNA-gen technologie. Het AI chatbot programma (ChatGPT) vermeldt ook dat het zal leiden tot ernstig banenverlies voor mensen en tot wijdverspreide economische ontwrichting, en het beweert ook dat het zal leiden tot wijdverspreide oorlogen en het verlies van mensenlevens, samen met wijdverspreide wereldwijde instabiliteit en wereldwijde chaos.

Dus concluderend: AI wordt geprogrammeerd en dus zijn waarden leert door dezelfde mensen die oorlog voeren tegen de mensheid, de eugenisten die massale ontvolking steunen en die het dodelijke biowapen vaccin op ons loslieten, de terminators die zijn gebouwd en geprogrammeerd door WOKE, ANTI MENSELIJKE PSYCHOPATEN, die uit zijn op de totale vernietiging van de mensheid. De mensheid zal vernietigen en wereldwijd chaos en ontwrichting zal veroorzaken.

Bron: frontnieuws.com dd 7-3-2023: “A.I. bewijst zichzelf als “demonische gevallen engel intelligentie” die gebruikt wordt om de massa’s te indoctrineren in een alternatieve “woke” realiteit”; Nachtmerriescenario wordt werkelijkheid als AI-programma Europese topfunctionaris wordt

Bron: Trouw.nl dd 4-3-2023: “ChatGPT berooft ons van waardevol denkwerk. Wanneer zijn we gestopt met ergens moeite voor doen?”