3 mei 2024

De waanzin van de oorlog in de Oekraïne

Situatie in de Oekraïne (10-12-2023)

Het Oekraeïnse leger is definitief verslagen. Dit kenmerkt zich doordat de Amerikanen en de NAVO landen in het algemeen geen financiële en militaire middelen meer ter beschikking stellen. De koek is zogezegd op. Het resultaat van de compleet mislukte strategieën van de VS en de NAVO heeft geresulteerd in tenminste 1,2 miljoen doden en gewonden aan Oekraïense zijde. Bejaarde mannen en zelfs zwangere vrouwen worden van de straat geplukt om te dienen in een kapotgeslagen leger. De waanzin ten top!

Het enige land dat zich verblind en verdwaasd blijft inzetten voor het naziregiem in Kiev is Duitsland. Terwijl de Duitse economie volledig op zijn gat ligt en het land onofficieel bankroet is blijft de fascistische regering van SPD, Bündnis 90/Die Grünen en FDP wapens en geld storten in de bodemloze put Oekraïne. Op dit moment zijn de Russen in volle opmars over een breed front richting het west Oekraïne. Het schijnt dat de Russische wals net als bij Napoleon en Hitler heeft plaatsgevonden, hetzelfde gaat doen met het nazi regiem in Kiev. De geschiedenis herhaalt zich.

——————————————————————————————————————–

In november 2013 heeft de toenmalige president Viktor Janoekovyts geprobeerd de handelsovereenkomsten tussen de Europese Unie en Amerika te heroverwegen en in plaats daarvan nauwere economische banden met Rusland aan te gaan. In die periode bloeide de Russische economie onder Vladimir Poetin gigantisch op; dit tegen het zere been van de Amerikanen.

De CIA en andere westerse geheime diensten pompten Kiev vol met wapens en bekende westerse ideologie. Als reactie ontstonden grootschalige betaalde protesten die duurden tot februari 2014 toen er dodelijke confrontaties plaatsvonden o.a. op het Maidan plein in Kiev. Deze protesten werden gestuurd en opgehitst door de CIA en westerse pro-Amerikaanse diensten. In feite was het een door de Amerikanen opgezette staatsgreep.

Het resultaat van deze actie was dat president Janoekovyts gedwongen werd de Oekraïne te verlaten, waarna hij naar Rusland uitweek. Uiteindelijk resulteerde alles in een Russische militaire interventie de annexatie van de Krim en de oprichting van de zelfverklaarde volksrepublieken Donetsk en Loegansk. Dit leidde tot de oorlog in Oost-Oekraïne. De nieuwe Oekraïnse regering o.l.v. Petro Porosjenko werd door de CIA geïnstalleerd als puppet van de Nieuwe Wereldorde (bekend als de Cabal/WEF).

Tijdens de regeringsperiode van Porosjenko ontstonden pro Russische organisaties aan de ene kant en neo nazistische groeperingen aan de andere kant, die tot op heden de Oekraïne vernietigen.

In een uitgelekt telefoongesprek van 4 februari 2014 was te horen hoe de haatdragende anti Russische Victoria Nuland (op dit moment staatssecretaris van Buitenlandse Zaken Amerika) en de Amerikaanse ambassadeur in de Oekraïne, Geoffry Pyatt hun wensen uitspraken voor een overgang naar een interim regering van uitsluitend pro Amerikaanse oppositieleiders.

Sinds 20 mei 2019 is Volodymyr Zelensky aangesteld als president van Oekraïne. Dit gebeurde door Amerika en de Europese Unie alsook door 50 miljardair families die 80% van de Oekraïnese bezittingen (olie, gas, tarwe, steenkool) bezitten. Deze oligarchen zijn veelal van dezelfde afkomst als Soros, Gates, Rockefeller en Rothschild. Voor deze periode was Zelensky acteur en komediant en niet actief in de politiek. Tijdens zijn presidentschap escaleert het gigantisch, hetgeen ook de opzet zou zijn van Amerika en de Nieuwe Wereldorde (bekend als de Cabal/WEF).

Oorzaak van het geheel is het conflict bij de zelfuitgeroepen staten volksrepubliek Loegansk en volksrepubliek Donetsk. Deze regio is vanaf 2014 onder constante beschieting gekomen door neo nazistische bataljons o.a. het Azov bataljon, een neo nazistische paramilitaire militie. En ook het Aidar-bataljon. Over laatstgenoemde bataljon heeft op 11-9-2014 in het Algemeen Dagblad een artikel gestaan: “Aidar-bataljon zaait dood en verderf in Oost-Oekraïne”. Een bataljon van Oekraïense extreem-rechtse nationalisten plegen oorlogsmisdaden in het oosten van Oekraïne. Dit is de conclusie van een rapport dat gisteren is gepubliceerd door Amnesty International. Het Aidar-bataljon mishandelt mensen en gaat zelfs over tot executies.

Deze operatie opereert onder de vlag van de nazistische SS pantserdivisie “Das Reich”. Deze bataljons groepeerden zich in 2019 rondom de genoemde twee volksrepublieken in de Dombas (Oost-Oekraïne). Vanaf 2014 tot 2019 – voordat Rusland de Oekraïne binnenviel – zijn er ruim 16.000 onschuldige burgers gebombardeerd en doorgeschoten door deze nazi bataljons. (De CIA en andere westerse geheime diensten hebben al jaren bio laboratoria in de gehele Oekraïne, maar ook in deze twee volksrepublieken. Op deze bevolkingsgroepen zijn gruwelijke bio chemische experimenten gedaan, aldus vele getuigenissen.)

Waarom? omdat men deze twee volksrepublieken waarvan het merendeel van de bevolking Russen zijn weer wilden inlijven bij Oekraïne zelf. Belangrijk detail is dat het Dombas gebied een zeer belangrijk mijnbouw gebied is.

Op donderdag 24 februari 2022 was president Poetin het echt zat om zijn Russische burgers te zien afslachten door de nazi’s in Oekraïne. En begon hij met zijn speciale militaire operatie. Dus de massamoord op de Russisch sprekende bevolking was het startsein voor Rusland om deze oorlog te moeten beginnen/beantwoorden.

Al die tijd heeft het westen, WEF, VN, NAVO, EU, WHO weggekeken en gezwegen over de gruwelijkheden die gepleegd werden tegen de Russische bevolking van het Dombas gebied. In die zelfde periode heeft het westen/NAVO grote hoeveelheden wapens doorgesluisd naar Oekraïne. Op 25 februari 2022 stond er een grote nazi aanval op het programma om de twee afgescheiden volksrepublieken te vernietigen in overleg met de genoemde partijen (WEF etc.).

Er schijnt nog een diepgewortelde reden te zijn voor deze gemanipuleerde oorlog namelijk de volgende:

Na de val van de Berlijnse muur in 1989 had Gorbatsjov, de toenmalige leider van de toen nog Sovjet Unie grootse plannen voor een gemeenschappelijk Europees huis en een terugkeer van Rusland naar Europa. Hij hoopte dat de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) zou bijdragen aan een gezamenlijk Europa met Rusland. De NAVO en de toenmalige Europese Gemeenschap wilden echter naar het oosten uitbreiden. Het werd toen duidelijk dat er in Europa volgens de NAVO geen plaats was voor Rusland. We moeten begrijpen dat het voor Rusland buitengewoon bedreigend was om een grote, tot de tanden toe bewapende militaire alliantie zo dicht op de Russische grens te krijgen.

De sprookjesverhalen in het westen over een zgn inval vanuit Rusland is jarenlang gehanteerd zonder enig bewijs. In het westen sprak men al maanden van een zgn Russisch filmpje waarin een aanval door Oekraïne in scene is gezet. Er is hier nooit bewijs voor gevonden. Dit was een soort oorlogsverhaal vanuit het westen.

Vanuit de Europese Unie en Amerika (de Cabal) is het de vurige wens om Rusland op te delen in diverse gebieden. Deze gebieden kunnen dan stelselmatig worden leeggeroofd en geplunderd worden van o.a. grondstoffen, hoogwaardige technologieën en producten. Hiervoor moet dan eerst president Poetin afgezet worden. Dit wil men proberen door Rusland dusdanig te verzwakken waardoor de bevolking zich tegen Poetin zou afzetten. Helaas is dit mislukt, want Poetin wordt nu door het grootste gedeelte van het Russische volk gesteund in zowel zijn politiek als in de oorlog tegen de nazi’s wereldwijd. Het conflict is niet meer alleen tussen Rusland en Oekraïne, maar nu zeer duidelijk tegen Amerika, de Cabal, de Europese Unie en de NAVO.

Feit: 80% van de wereldbevolking staat achter Rusland en 20% steunt de Cabal.

Hoe staat het er nu in werkelijkheid voor:

Volgens de westerse media (de Mainstream media) en de Amerikaanse pulpzenders en kranten schijnt Rusland deze oorlog aan het verliezen te zijn. Echter dit wordt u wijsgemaakt.

In werkelijkheid verpulverd het Russische leger het Oekraïnse leger. De eerder genoemde nazi bataljons zijn nagenoeg weggevaagd. De geschatte verliezen aan Oekraïnse zijde tellen momenteel rond de 600.000 gedode, gewonde en vermiste militairen. Het Russische leger telt momenteel rond de 40.000 gedode, gewonde en vermiste militairen.

De clown Zelensky bedelt continue om geld, wapens, medicijnen, aggregaten etc etc bij elke “gek” die de beurs trekt. Volgens Rutte is het ook onze oorlog!!!! Dus u en ik betalen gedwongen mee aan deze gemanipuleerde oorlog. Als u werkelijk op de hoogte gebracht wil worden hoe het nu werkelijk in elkaar steekt, lees dan de andere media (hoofdstuk op deze site: “de andere kijk op het vergaren van nieuws”).

(Bron: Frontnieuws.com dd 4-3-2023: “Dit is een NAVO-oorlog. Een VS-oorlog, een collectieve oorlog van het Westen tegen Rusland“)

De vooruitzichten zien er niet gunstig uit voor ons! Op dit moment wordt het grensgebied tussen Polen en Oekraïne volgestouwd met wapens en huurlingen geleverd door de EU, NAVO, Amerika, Canada, Baltische staten. Rusland staat op het punt om een eind te maken aan deze door het westen gecreëerde oorlog in Oekraïne. Rusland beschikt over een hypersonische luchtgrondraket “de KH47M2kinzhal-raket”. Deze raket is niet te onderscheppen en richt enorme verwoestingen aan.

Er is een megaverschil in wapentechnologie tussen de Russen en de NAVO strijdkrachten (zie het als een pijl en boog tegen een hypermodern geavanceerd leger).

Op dit moment ziet het ernaar uit dat de Russen mogelijk infrastructuur, industrie, olieopslag, vliegvelden, wapenfabrieken, legerplaatsen in sommige westerse landen waaronder ook Nederland (!) kunnen gaan bombarderen. Hiertegen is vanuit de NAVO technieken geen enkel verweer. Voor Nederland zou dit kunnen betekenen dat Eemshaven, Vlissingen en de Rotterdamse haven met als hoofddoel Pernis, petrochemische industrie en de containeroverslag belangrijke doelwitten zijn. Verder zullen de militaire vliegvelden Volkel, Woensdrecht en Leeuwarden ook doelwit kunnen zijn.

Europees gezien solliciteren enkele anti-Russische landen t.w. Duitsland, Polen, Spanje, Frankrijk, Engeland, Baltische staten, de Scandinavische landen, België, Tsjechië, Roemenië, Italië en andere landen naar een bezoekje van de Kinzhal en Kalibr (kruisraket).

Hoe kunnen wij deze gemanipuleerde oorlog (opgezet door het WEF en uitgevoerd door onze regeringsleiders) stoppen??

O.a. door bij verkiezingen een kruisje te zetten bij een NIET kartel partij!!!!!!

Kartelpartijen zijn: VVD, D66, CDA, CU, PvdA/GL, Volt, Ja21, BBB (ja, deze mol ook!!!) NSC van Pieter Omtzigt

O.a. door NEE te zeggen tegen deze regering

O.a. door ongehoorzaam te zijn (niet meegaan met het narratief (verhaal) van deze regering (klimaathysterie, oorlogszucht, milieu waanzin, jacht op de boeren, gecreëerde voedselschaarste, vernietiging pluimveesector, kankerverwekkend gemanipuleerd vlees moeten gaan eten, insecten eten)

Met bovenstaande (getoetste) informatie hopen wij dat u ervaart dat er heel anders naar berichtgeving gekeken kan worden dan u gewend bent bij de mainstream media. De mainstream media worden betaald door de Cabal/WEF, d.w.z. wiens brood met eet, wiens woord men preekt.

Bronvermelding:

ejbron – frontnieuws – dedagelijksestandaard – Niburu etc.

Bron: Ninefornews dd 19-2-2023 “Deze journalist haalt in 8 minuten verhaal over oorlog in Oekraïne onderuit”

Bron: Frontnieuws dd 6-3-2023 “In video 18+: Oekraïense tiener (16 jaar) pleegt zelfmoord nadat hij is opgeroepen voor het leger”

Bron: Frontnieuws dd 7-3-2023 “De laatste grootschalige aanval op Duitsland”