3 mei 2024

Welkom op onze site

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine groep mensen die vanaf het begin van de zogenaamde pandemie het gevoel hadden dat het allemaal niet klopte. Vervolgens werden mensen in feite gedwongen om zich te laten vaccineren onder het mom van “je doet het voor een ander”en “dansen met Jansen”. Er waren artsen die wilden weten waaruit de “vaccins” bestaan, maar kregen blanco bijsluiters te zien. Het RIVM had de goedkeuring gegeven aan de “vaccins”, dus artsen moesten ervan uit gaan dat het wel goed was (Inmiddels zouden alle artsen vandaag de dag moeten weten dat het echt geen “vaccins” zijn, maar gentherapie). We moesten mondkapjes dragen en gevaccineerde mensen kregen een QR code, om te laten zien in o.a. restaurants. Niet gevaccineerde mensen werden in een kwaad daglicht gesteld. Ze waren een gevaar voor de mensheid, werd gezegd door Hugo de Jonge. Hij zei ook letterlijk: “we weten waar jullie wonen en komen jullie ophalen voor die prik(ken)”. Dit geeft toch ook al aan dat de QR code een controlesysteem is?

Hoe meer de politiek dwang en sancties oplegde aan de mensen, hoe meer wij dachten “wat zit hier achter”? Nou, wat hier achter zit hebben we inmiddels overduidelijk gevonden in het uitvoeren van Agenda 2030. Het is een eye-opener voor iedereen die enigszins het gevoel heeft dat het niet klopt. Open en bloot wordt de Agenda 2030 neergezet op de sociale media. Wij hebben het ook op deze site vermeld.

Waarom heet de website “bewust puur bloed”?

Als je je niet hebt laten vaccineren heb je nog zo puur als mogelijk bloed. Er zit zoveel troep in de zogenaamde vaccinaties (het wordt trouwens geen vaccin genoemd maar gentherapie) dat het bloed is aangetast. Inmiddels zijn er talrijke onderzoeken gedaan in diverse landen over deze gentherapie injecties. De uitslagen liegen er niet om.

We noemen het maar even “wakkere” wetenschappers die de “vaccins” hebben onderzocht hebben inmiddels heel veel bewijzen dat er gif in zit, o.a. grafeen-oxide, parasieten, mRNA gentechnologie, zware metalen, onverklaarbare bacteriën. Dit zal veel problemen veroorzaken bij de mensen en helaas is dit inmiddels volop zicht- en merkbaar (hart- en hersenproblemen, chronische ziekte, (turbo)kanker, luchtweg ziekten, huiduitslag, grote oversterfte; veel plotselinge sterfte onder 60-plussers, maar ook onder veel jongeren).
N.B. dit wordt overigens niet bekend gemaakt door de MSM (Main Stream Media) omdat ze in handen zijn van/betaald worden door o.a. het WEF (World Economic Forum = Agenda 2030) om ons bewust geen juiste informatie te geven; alternatieve nieuwsmedia o.a. Frontnieuws; ejbron; Ninefornews informeren hier wel over; zie onderwerp “de andere kijk op het vergaren van nieuws”).

Notitie: informatie van de alternatieve nieuwsmedia wil niet per definitie zeggen dat dit de waarheid is; het is beslist een andere kijk op nieuwsinformatie dan de omgekochte MSM. Denk zelf ook logisch na en neem niet alles aan als zoete koek.


Tot anders bewezen zien wij puur bloed van levensbelang om de (nieuwe) mensen (zonder mRNA-gentechniek) te laten overleven, waarmee een nieuwe gezonde samenleving opgebouwd kan worden.

Wat zijn “wakkere” mensen?

Mensen die over het algemeen afweten van de zogenaamde “Agenda 2030” van het WEF (World Economic Forum). In het algemeen laten zij zich niet vaccineren, werken niet mee aan QR-codes etc. Ze willen juist dat de boeren niet weg moeten. Het stikstofprobleem is in het leven geroepen om de boeren weg te pesten. We hebben ze heel hard nodig om zich te blijven inzetten voor ons natuurlijk voedsel (en niet ongedefinieerd gefabriceerd voedsel uit een fabriek van Bill Gates bezorgd door Picnic, het transport bedrijf van Bill Gates, waar onze stikstofminister Van der Wal belangen in heeft en zo blijft de cirkel rond).


Er is zoveel gaande wat beetje bij beetje perfect uitgewerkt wordt door o.a. het WEF, onze politiek etc. (t.w. invoering digitale munt (CBDC), oorlog Oekraïne, oorlog Gaza strook, creëren 15 minuten steden, digitale identiteitskaart, asielbeleid, voedseltekorten, dreigende watertekorten, energiecrisis etc.)
Wij doorzien dit grotendeels en proberen hierop in te spelen. Hoe? Denk aan overlevingstechnieken (voedsel inslaan, schoon water, alternatieve verwarming etc). Niet ondenkbaar is het creëren van een parallelle samenleving (vaccinvrij).

Er is echter ook een keerzijde van het wakker zijn en dat is dat veel familieleden en vrienden het niet begrijpen en niet (genoeg) zien wat er gaande is. Hierdoor zijn al vele families, gezinnen en contacten met vrienden kapot gegaan. Wakkere mensen hebben elkaar dan ook hard nodig en gaan op zoek naar elkaar.

Wat doen wij

Met de informatie op deze website willen we in ieder geval proberen om de mensen te laten inzien dat ze worden gemanipuleerd door het WEF (via de regering). En wij willen andere “wakkere” mensen bereiken. Samen sterk! We zouden graag een samenleving willen opbouwen met in principe ongevaccineerde mensen en mogelijk op termijn met herstelde gevaccineerde mensen.

Hoe? Daar hebben we wel ideeën over en willen deze graag delen met geïnteresseerden. Onderwijl gaan wij door met onze activiteiten binnen onze nog kleine groep.

En we hopen mensen, die ondanks dat ze niet gevaccineerd en niet helemaal “wakker” zijn omdat ze zich er nog niet zo in verdiept hebben, erbij te kunnen betrekken opdat ze echt “wakker” worden en gaan zien wat er de komende tijd op hen af gaat komen.

De groep mensen die wel gevaccineerd zijn en zich bewust zijn geworden van hun destijds genomen foute beslissing om zich te laten vaccineren (de spijtoptanten) kunnen zich natuurlijk ook zelf organiseren en verhaal halen bij diegenen die hun hebben verleid tot het nemen van hun prik(ken).

De gevaccineerde mensen die zich bewust zijn van de aanslag op hun gezondheid na de giftige” vaccins” kunnen mogelijk na medische behandeling hun sheddingprobleem (uitstoot van spike eiwitten) naar de ongevaccineerden oplossen. De (medische) wetenschap (natuurgeneeskunde) is inmiddels al zover dat er behandelmethodes bestaan.

Inmiddels is er ook informatie naar buiten gekomen (via De Andere Krant: “CDS als oplossing vaccinatieschade” dd. 16-01-2023) dat CDS zelfs het spike-eiwit en grafeenoxide zou kunnen vernietigen en vaccinatieschade zou kunnen genezen. In Bolivia en Hunduras zijn wetten aangenomen om het middel te kunnen gebruiken tegen corona/griep en behalen artsen er zeer goede resultaten mee. Het middel Nattokinase, een enzym uit sojabonen zou het spike-eiwit afbreken (Bron: ninefornews 21-2-2023 “cardioloog: zo kun je het eiwit-spike uit je lichaam krijgen na vaccinatie”)

Al met al is er hoop voor gevaccineerde mensen om hun immuunsysteem te stabiliseren.

Dan is er ook een categorie mensen zijn die van mening zijn dat “wakkere” mensen het totaal verkeerd zien. Zij zien niet/kunnen niet zien dat de mensheid bedreigd wordt in alles waar de vrije mens voor staat. Dit is ieders vrije keuze en dat is ook goed.

We proberen deze site goed bij te houden, maar het allerbelangrijkste is om zelf te gaan kijken/lezen op de andere media dan de mainstream media.

We hebben “de oorsprong naar de huidige situatie” geschreven om de mensen te informeren hoe we mogelijk in deze situatie (pandemie, economische terugval, politieke dictatuur, oversterfte etc) zijn beland.

“Het is veel gemakkelijker om mensen te misleiden, dan hen te overtuigen dat ze misleid zijn”

Mark Twain